top of page

Övriga tjänster

F:ma Peter Hedman vill tjäna våra kunder mångsidigt i byggnads- och vid andra behov. Utöver nybyggnads- och renoveringsservice erbjuder vi även skogs-, traktor-, och stuggårdskarlsarbeten i Pargas skärgård med omnejd!

Grävmaskin

Vi erbjuder även grävmaskinstjänster. Vi har en smidig och lätt maskin. Grävmaskinen väger endast 3,6 ton och har gummi-körband vilket gör att maskinens avtryck är minimalt.

Skogsarbeten i Pargas

Vi har passlig utrustning och yrkeskunninghet för att utföra skogsarbeten säkert och effektivt.

Vi fäller träd, gallrar, röijer och utför övriga skogsarbeten, så ni blir av med överflödiga träd och ris, enkelt och säkert.

Traktorarbeten

Med traktor utför vi tex olika traktor arbeten och transporter med traktor +vagn, trailer. Vi utför även mindre transporter med lastbil och kran. Med traktor utför vi sladdningar, lyft med frontlastare (1400 kg), bogseringar etc.
På vintern erbjuder vi även snöplogning, röjning.

Stuggårdskarl i Skärgården med omnejd

Vi tar även hand om er stuga och ser till att er fastighetsskick, då ni inte själva är på stugan. Snöröjning, gräsklippning och alla reparationsarbeten hör till vår alldagliga göra. Gårdskarlsarbeten utför vi i området Korpo, Nagu, Houtskär, Pargas med omnejd. Lämna er stuga eller fastighet tryggt i våra händer !

Svets-, och övriga metallarbeten 

Vi har även en bred kunskap inom olika svets-, och metallarbeten,vilket innebär att ni kan låta oss utföra era olika svets och metallarbeten, allt från takstegar till bärande konstruktioner. Tryggt och hållbart!

Övervakning vid storm och andra skador 

Om det blåser upp till storm eller du hör om att de har skett ett inbrott i närheten. Då kan vi åka ut och kolla din stuga, även under vintern.

bottom of page