top of page

Vi utför hemmets alla "remonter" i Pargas & Skärgård

Vi är ett bolag som utför arbeten i Pargas, Nagu, Korpo, Houtskär och även ibland utanför Pargas. Vi gör alla typer av  hemmets renoveringar, i huvudsak åt privatpersoner. Vår prioritet är att hålla våra tidtabeller och utföra arbetet till hög standard. Vi har en lång erfarenhet.

Våtutrymmes - och badrumsrenoveringar i Åbo skärgård

Vi är certifierat av Weber och kan därmed utföra alla badrums - ,våtutrymmesrenoveringar enligt branschstandard. Vattenisolering och kaklingsarbeten är något av våra standarduppdrag.Vi bygger även bastuns hela inredning enligt kundens önskan enligt måttbeställning.

Ett badrum man trivs i är något många önskar. Vi utför individuella renoveringar enligt kundens önskemål där funktion är en av ledorden. Vi har renoverat och byggt många olika badrum och vi har en bred erfarenhet om hur ett väl fungerande tbadrum bör vara utformad, detta oberoende av svårighetsgrad.

Köksrenoveringar i Skärgården och Pargas

Vi utför även köksrenoveringa. Vi förstår kundens behov och arbetar därför mycket flexibelt, tar kundens vardagsrytm i beaktande och kan bl.a utföra arbeten fastän ni inte själva är på plats, och ni får ert kök i användning så fort som möjligt. Vi monterar olika köksinredningar och skåp samt förnyar  ytor med dagens material som du väljer. Ta gärna  kontakt  och be om en offert.

Små och stora bostadsrenoveringar i Skärgården och Pargas med omnejd

Vi utför mindre och större bostadsrenoveringar i enlighet med kundens önskan, ända från innerväggarnas målning till förnyelse av hela lägenheten.

Vi erbjuder bl.a följande:

  • Kaklingsarbeten
  • Målning (inom-, utomhus)
  • Golvarbeten
  • Laminat/parkettläggning
  • Rivning av väggar
  • Utbyggnader
  • Trappors renoverings- , monterings arbeten
     

Vår- och sommartid utför vi i huvudsak stugbyggen och stugrenoveringar.
Medan vi på vintern koncentrerar oss främst på att utföra renoveringar/nybyggen på fast land åt privatpersoner. 

 

Ta gärna kontakt!

bottom of page