top of page

Nybyggnad i Åbolands skärgård och Pargas

Går ni i tankarna och drömmer om ett nytt egnahemshus eller en trevlig sommarstuga?

F:ma Peter Hedman uppfyller din dröm - även enligt nycklarna i handen konceptet. Vi erbjuder våra nybyggnadstjänster i huvudsak i Åbolands skärgård (Pargas, Nagu, Korpo, Houtskär och Iniö) med omnejd men även längre bort vid behov!

IMG_3133.jpg

Egnahemshus och elementpaket i Åbolands skärgård med omnejd

Vi har kännedom om hur man bygger utomhus och inomhus med dess olika utmaningar, varför egnahemshus, elementpaket och övriga nybyggnaders byggnad lyckas även fast det är svårare utmaningar som kommer emot. Vid behov utnyttjar vi vår erfarenhet inom skogshuggning och fäller, röjer, gallrar på plats på er fastighet. Då husbygget är gjort bygger vi även en snygg terrass, ett praktiskt garage eller varför inte en hållbar och vacker brygga vid er strand .

Sommarstugor och stockstugor i Åbolands skärgård (Pargas, Nagu, Korpo, Houtskär och Iniö)

Sommaren är den bästa tiden för nybyggnationer, men vi utför byggnadsarbeten året runt. Trivsamma
sommarstugor och stiliga sommarvillor föds i våra händer enligt god byggnadskunskap och med
ett resultat vi lovar att du kommer att vara nöjd över. Vi utför jobb i Åbolands skärgård och i Pargas med omnejd. Naturligtvis även längre bort i Åbo regionen om det önskas. Visa oss vart ni vill bygga, så utför vi byggnadsarbetet inom överenskommen tidsplan inklusive uthus och brygga!

Vi bygger ert hem och sommarstuga i Åbolandsskärgård. Mindre transporter utför vi med egen utrustning och även ut till holmar om det behövs. Vid större transporter anlitar vi oss av pålitliga samarbetspartners. Vi har även en egen grävmaskin och kan således även utföra markarbeten enligt totalentreprenad.

 

Ta kontakt så diskuterar vi vidare!

 

  

Klicka här för att kontakta oss!
bottom of page